5722 Hazes bij de Lidl

Deze week zijn bij de LIDL een groot aantal artikelen van André Hazes Fanwear in de aanbieding. Hoodies, t-shirts, slippers, vliegers, tassen, badjassen, ingelijste portretten, koeltassen en zelfs boxershorts allemaal met de afbeelding van André erop. Meer dan 20 items in de bakken bij de Lidl.

Tja . . . ik ben nooit zo’n fan geweest van Hazes. Dat er echter zoveel aanhangers waren van de zanger zag ik pas toen hij overleden was en de Amsterdamse Arena vol liep om afscheid van hem te nemen.

Tja . . .  Fans zijn niet onder de indruk van de Hazes-kledij die Lidl verkoopt in samenwerking met Rachel Hazes.  “Ik wil er nog niet dood in gevonden worden,” zegt een fan. Een ander reageert: “Alsof we nog niet genoeg Hazes-moe waren.”
Dat is meteen ook het belangrijkste verwijt: Rachel Hazes melkt de dood van André uit. “Wat wordt wijlen #andrehazes commercieel uitgeknepen. Treurig! Triest! Ongekend! Ziekelijk!” klinkt het onder meer.

Iemand anders reageerde met: ‘De schaamte voorbij deze Rachel, raggel of was het rochel of roggel op het erfgoed van Hazes.’ Hazes bij de Lidl

Uit de folder van de Lidl