5698 De Eyecatcher van Bavaria

Nee ik hoef de juichcape van de Jumbo en de plakplaatjes van AH niet. Ik loop niet zo heel erg warm voor de wedstrijden van het Nederlands elftal in het kader van het Europese Kampioenschap. De oranjegekte krijgt bij ons geen voet aan de grond.

Ik zal de wedstrijden van het Nederlandse elftal op de tv wel volgen, maar daar heb je het dan ook mee gehad. Ik denk dat we straks na de groepswedstrijden het elftal van Frank de Boer niet lang meer op de tv kunnen aanschouwen. Heb het idee dat ze niet zo heel ver komen.

Ik heb nu twee oefenwedstrijden gezien. De wedstrijd tegen Schotland hebben ze met hangen en wurgen gelijk gespeeld. De tweede wedstrijd tegen Georgie was ook niet geweldig. Er ging veel mis met het gehanteerde systeem: 5-3-2. De eerste helft was niet om aan te zien; de tweede helft was een tikkeltje beter. Maar op een gegeven moment zat ik de minuten af te tellen.

Het voetbal wat ik gezien heb is niet echt sprankelend en hoopgevend. De oranjekoorts is bij ons nog heel ver weg. Misschien moet ik wel gebruikmaken van die aanbieding van Bavaria die ik onlangs voorbij zag komen. Bij aankoop van 12 blikken Bavaria-bier krijgt men de Eyecatcher: hét middel tegen de Oranjekoorts.

Ik las daar over:
Nog maar kort geleden introduceerde Bavaria het Geluksbroekje, maar die worden alweer uit de schappen gehaald. “Na het zien van de wedstrijd tegen Schotland zijn we van mening dat het Geluksbroekje niet voldoende is om Oranje aan succes te helpen; als je zó slecht voetbalt heb je veel meer nodig dan geluk. Bovendien eiste Berry van Aerle zijn eigendom terug, want de stof is afkomstig uit zijn EK-shirt uit 1988. We hebben snel iets nieuws op de markt gebracht: de Eyecatcher. Zet ‘m op, is de bijbehorende slogan.”
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . wellicht dat ik dan toch nog zo’n oranje gadget zal of moet aanschaffen: de Eyecatcher van Bavaria