5682 The family goes on tour

Waar we verleden jaar zo naar uitgekeken hebben ging vanwege het coronavirus niet door. Het reisplan was al helemaal ingevuld en met het bekijken van internetpagina’s en YouTube-filmpjes waren we al goed in de stemming gebracht. Er lag zelfs al een heel boekwerk klaar met informatie over de streek, plaatsen, bezienswaardigheden en routes. Maar alles werd dus gecancelled.

Maar nu lijkt het er op dat we onze plannen alsnog kunnen uitvoeren eind juli / begin augustus. Het AD kopte van de week: Spanje open voor alle ingeënte toeristen vanaf 7 juni

Het ziet er naar uit dat eind juli ook onze beide zonen (met het Jansen-vaccin) gevaccineerd zijn; we zullen er op toezien dat onze kleinkinderen de laatste weken voor het vertrek wat op zichzelf blijven. Zij kunnen dan met een negatieve PCR-test ook mee.

Dan zal het er hoogstwaarschijnlijk toch nog van komen. Nu genieten we alweer volop van de voorpret, maar dan . . . dan kunnen we werkelijk genieten van Spanje, Andalusië, de bezienswaardigheden van Cordoba en Granada, van de prachtige villa op een bergtop in de Axarquia streek, van het dolce far niente in de Zuid-Spaanse zon en het samenzijn met de familie.

Tja . . . We durven nu heel, heel voorzichtig te zeggen: “Andalusië we are coming; the family goes on tour”

P.S.
Na het filmpje van de villa volgen er nog filmpjes over Granada en Cordoba