5672 Een spiksplinternieuwe badhanddoek

Woensdag een dag na de persconferentie waarop demissionair minister Hugo de Jonge de versoepeling van het reisadvies aankondigde, stromen de boekingen binnen bij de reisorganisaties. We durven vooral in de zomerperiode (juli en augustus) weer reizen te boeken naar het buitenland. De Griekse eilanden en de Spaanse eilanden Ibiza en Mallorca zijn het meest in trek.
Lees hier meer >>>>>

Wij zaten woensdagmorgen van 10 tot 11 uur op het plaatselijk reisbureau om onze vakantie in september naar Portugal vast te leggen. Wij merkten nog niets van een stormloop. Er waren (nog) geen andere klanten te bekennen en terwijl wij daar zaten is de telefoon ook maar een keer of drie gegaan.

Hoogstwaarschijnlijk regelen toch al veel mensen hun vakantie online. Wij  vinden het nog steeds prettig dat het reisbureau alles voor ons regelt. De boeking van het verblijf, het huren van de auto, het regelen van het vervoer naar en van airport Eindhoven en het vastleggen van onze stoelen in het vliegtuig zijn bij het reisbureau in goede handen, zo vinden wij.

Tja . . . en als presentje ontvangen we bij elke boeking een spiksplinternieuwe badhanddoek.