5668 Scrabbelen

Gwenny Blanckaert en Marino Vaneeno verwelkomden op 22 april hun elfde kindje. Een gezin met elf kinderen is op zich al heel uitzonderlijk, maar het wordt nog straffer. Alle kinderen hebben namelijk dezelfde vier letters in hun naam. A – L – E – X.. “Af en toe krijgen we negatieve reacties, maar daar trekken we ons niets van aan”, zegt mama Gwenny. “Wij houden van onze kinderen”
En  Gwenny gaat verder: ‘We zouden graag twaalf kinderen hebben, dus we zijn er bijna. Of we voor de naam lang moest zoeken? De mogelijke lettercombinaties zijn bijna op, dus de keuze wordt wel steeds beperkter. Nu zijn er nog een drietal over (strikt genomen zijn er nog meer combinaties over, al zijn die niet allemaal even vlot uit te spreken) .’
Alex (13)
Axel (12)
Xela (11)
Lexa (10)
Xael (9)
Xeal (8)
Exla (5)
Leax (4)
Xale (2)
Elax (1)
Alxe (0)
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . Menne Weblog heeft even zitten puzzelen welke naam nummer twaalf (als die komt) zou kunnen krijgen:

Ik denk, trouwens ik weet het wel heel zeker gezien de bovengenoemde lijst met 11 namen dat Gwenny en Marino heel goed zijn in . . . en ook met scrabbelen