5661 Ondergrondse onderbroektest

Boeren en kinderen door heel Australië en Nieuw-Zeeland doen mee aan de ‘Soil Your Undies’-campagne. Hierbij begraven zij hun ondergoed. Dit doen ze zodat ze kunnen checken of de aarde nog wel gezond is. Onderbroeken die na twee maanden verteerd zijn, hebben in een gezonde grond gelegen.

Niet alleen in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten slaat de campagne aan. Ook in het Vlaamse Henegouwen starten projecten van gelijke strekking, waarbij inwoners wordt gevraagd om een ondergrondse sliptest te doen. In dat geval om te kijken hoe gezond de grond van het nabijgelegen natuurpark is. Daarnaast vindt in de komende maand een grootschalig experiment met duizenden deelnemers plaats in Zwitserland. Hiermee onderzoeken de Zwitsers ook met onderbroeken-begrafenissen hoe het ervoor staat met de Zwitserse grond.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . ik heb mijn tuin net op orde, de eerste planten staan in bloei. Het komt nu eigenlijk niet zo goed uit om in mijn tuin mee te doen aan de ondergrondse onderbroektest