5655 Koningsdag 2021


Nee vandaag geen zaklopen en geen koekhappen. De coronamaatregelen hebben ons nog steeds in de greep. Vandaar géén openbare feestelijkheden.

Eindhoven valt vandaag de eer te beurt om de koninklijke familie te ontvangen. Maar de ontvangst  wordt een digitaal gebeuren.

Koningsdag wordt dus (zeker voor ons) een normale dinsdag in coronatijd niets bijzonder. We rijden zeker niet naar Oisterwijk waar Robert van Beckhoven een tompouce-thru organiseert. Hij is Meester Boulanger en heeft een eigen bakkerij in het Brabantse Oisterwijk. Daar zal dus ook de drive-thru zijn.

De oranje tompoucen zijn vers gemaakt met huisgemaakt bladerdeeg, echte Zwitserse vanilleroom en oranje fondant. Je kunt ook andere snacks halen bij de drive thru, zoals tijgersoezen, macarons en oranje chocoladeflikjes. Je kunt via de site van de bakkerij je bestelling plaatsen en een tijd kiezen om het af te halen in de drive-thru.

Wij gaan wel even de andere kant op vandaag. We moeten / mogen naar Berghem waar mijn vrouw haar tweede vaccinatie tegen Covid-19 krijgt. Dat wordt dus het uitstapje voor ons op Koningsdag 2021.