5646 Maar met wie kan je die delen?

Vandaag is het 7 dagen geleden dat ik mijn tweede prik tegen corona heb gekregen. Ik ben nu volledig beschermd tegen het virus dat de hele wereld in zijn greep heeft.

Nu zou voor mij een wereld open moeten gaan en zou ik me de komende dagen en weken veel vrijer moeten voelen en zou ik weer van alles mogen en kunnen ondernemen en genieten.
Maar . . .  ALLES is nog gesloten. Winkels, hotels, restaurants, terrassen, enz. enz. zijn dicht, we mogen nog maar één persoon ontvangen. Nee er verandert (nog) niets voor mij. De dagen blijven voorlopig hetzelfde: eentonigheid en sleur zijn troef.

Tja . . . het is precies zoals ik las in het bericht ‘Geprikte Nederlander blijft voorzichtig’. Ik las daar: ,,Je kunt nu meer vrijheid pakken, maar met wie kan je die delen?”

>