5638 Route 49911

Na de dagelijkse (nagenoeg steeds dezelfde) wandelroute van de afgelopen maanden en de sneeuw aan het begin van de week vonden we dat we eropuit moesten.

Daarom reden we gisteren richting Land van Cuijk waar aan de Valkweg in Mill het startpunt lag van onze wandelroute 49911.

We parkeerden onze auto bij de B&B Valkhoeve. Nadat we onze wandelschoenen aangetrokken en onze rugzak omgehangen hadden begonnen we aan onze wandeling. Na een kleine 100 m werd het pad versperd door prikkeldraad en een houten hek dat afgesloten was met een hangslot. De eigenaar van de ‘Eigen weg’ had waarschijnlijk genoeg van het feit dat wandelaars van de route 49911 gebruik maakten van zijn pad. Daar ik de omgeving nog ken van eerdere wandelroutes stapten we in onze wagen en reden naar een ander punt van de route.

Het was gisteren zeer aangenaam wandelweer. We genoten van het feit dat we eindelijk weer eens in een andere omgeving waren. Het lentezonnetje en het ontluikende groen aan bomen en struiken verhoogden dat genot. Toen we weer thuis waren, zeiden we tegen elkaar dat het naar meer smaakte.