5614 Over de brug moeten komen

Gisteren heeft mijn tandarts heel vakkundig een brug geplaatst in mijn bovenkaak. Voordat de brug uiteindelijk geplaatst kon worden, heb ik de afgelopen weken een keer of vier in de tandartsstoel moeten plaatsnemen voor de voorbereidende werkzaamheden en voor het passen. Daar tussen door speelde ook nog een afgebroken tand in mijn onderkaak, die gerepareerd  moest worden.

Daarom vroeg ik bij mijn laatste bezoek aan een assistente of ik niet in aanmerking kwam voor kwantumkorting of een voordelige strippenkaart. De assistente zag het op dat moment in Keulen donderen en stond met haar mond vol tanden. Ik heb geen antwoord gekregen op mijn vraag.

Maar om kort te gaan, ik ben heel tevreden met mijn spiksplinternieuwe brug en mijn nieuwe look. Mijn vrouw en anderen zullen wel ff moeten wennen.

En ik . . . ik zal binnenkort als de rekening in de brievenbus valt . . . over de brug moeten komen.