5605 Heel, heel veel water bij de wijn

Voor mij zouden de Tweede Kamerverkiezingen al achter de rug mogen zijn. Want ik word doodziek van al die extra uitzendingen van de politieke partijen. Drie, vier keer op een avond word je ook nog geconfronteerd met de verhalen van de lijsttrekkers die in de praatprogramma’s zitten. Elke keer weer hetzelfde liedje; wat zij voorstaan is het beste voor ONS land. Heel vaak vraag ik me af: ‘Wie zal dat betalen?’
Enkele linkse partijen (de PvdA voorop) hebben geldverslindende plannen en geven bakken vol met euro’s uit.

Als ik naar de peilingen kijk, wordt de formatie een heidens karwei. Het politieke landschap is wel heel erg versnipperd. Er zullen een flink aantal partijen moeten aanschuiven om straks een kabinet te hebben dat steunt op een meerderheid in de Tweede Kamer.

Partijen die nu nog op elkaar afgeven zullen straks met elkaar aan tafel moeten en . . . ze zullen water bij de wijn moeten doen . . . heel, heel veel water bij de wijn.

Overzicht van Een Vandaag
P.S.
Ik heb al gestemd. Mijn stembiljet is al per post verzonden.