5599 Plan de campagne

Gisteren – 1 maart de eerste dag van de lentemaand – hebben we het plan de campagne dat we in het weekend hadden opgesteld uitgevoerd. Want sinds vrijdagmorgen was er nogal wat gebeurt.

  • Het tandtechnisch bureau in onze buurgemeente werd gebeld om een afspraak te maken voor de kleurbepaling van de mijn brug in de  bovenkaak. Ik kon binnen het uur terecht. Een aardige dame bepaalde zeer nauwkeurig de kleur van de toekomstige brug
  • De tandarts werd gebeld om een afspraak te maken n.a.v. de afgebroken tand in mijn onderkaak. ’s Middags lag ik alweer in zijn stoel. Gelukkig viel de schade mee en werd de afgebroken tand vakkundig gerepareerd..
  • De leverancier van mijn televisie werd gebeld over de afhandeling van onze defecte spiksplinternieuwe televisie die we pas 7 uur in huis hadden. Nog diezelfde middag werd ons defecte toestel omgeruild voor . . . weer een spiksplinternieuwe.

’s Avonds konden we terugzien op onze activiteiten en vaststellen dat het  een enerverende dag was en dat het plan de campagne was uitgevoerd.