5594 Elk ziet door zijn eigen bril

Iedereen ziet het op zijn eigen manier.

Aan bovenstaande moest ik denken, toen ik het artikel “Mensen met een bril raken tot drie keer minder vaak besmet met coronavirus” gelezen had.

Volgens Indiase wetenschappers zitten brildragers veel minder aan hun ogen waardoor ze tot drie keer minder kans hebben om besmet te raken met het coronavirus.

“Een persoon heeft de gewoonte om zijn eigen gezicht gemiddeld 23 keer per uur aan te raken. In de ogen wrijven gebeurt zo’n drie keer per uur. Het aanraken en wrijven van de ogen met besmette handen kan een belangrijke infectieroute zijn”,  klinkt het in de studie.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . Als je je handen stuk wast, zoals onze minister president wil, dan zijn je handen niet besmet. Maar daar wordt in de Indiase studie niets over gezegd. Vandaar de titel van dit bericht: Elk ziet door zijn eigen bril