5591 Een Portugese tandarts

Ik overweeg om in de laatste week van mei of in de eerste weken van juni een afspraak te maken bij een Portugese tandarts ergens in de Algarve. Met het afspraakbewijs van de dentista kan ik mooi naar Portugal vliegen.

Momenteel zijn alleen noodzakelijke reizen zoals werkgerelateerde of familiaire reizen toegestaan. Maar ook met een medisch gegronde reden kom je de grens over. Dus met een bewijs van een Portugese dentista kan ik mooi via Eindhoven naar Faro vliegen en vandaar naar mijn vakantieadres (sorry naar de tandarts).

Het idee komt niet van mij maar van Ierse jongeren die momenteel massaal met een afspraak van een Spaanse tandarts op zak naar Tenerife vliegen om daar . . . vakantie te vieren.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . inmiddels hebben de Spaanse tandartsen en de Ierse overheid maatregelen genomen. Maar toch.

Ik hoop dat we in de eerdergenoemde weken legaal naar Portugal kunnen om te genieten van de Portugese zon en dat we dan geen bezoek hoeven af te leggen bij een Portugese tandarts