5574 Passen piemeltaarten bij de Islam?

De Partij van de Eenheid van de tot de islam bekeerde oud-PVV’er Arnoud van Doorn heeft ruzie met de nummer 3 op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Jolisa Brouwer is kandidaat voor de zeer conservatieve partij, maar heeft een bakkerij- de Ouwe Taart in Waalre – waar ze als specialiteit piemeltaarten verkoopt. De partijleider meent dat piemeltaarten niet passen bij het salafisme.

Jolisa Brouwer is dit weekeind door de partij verzocht de pikante baksels van haar website af te halen, maar weigert dat.  ,,We leven in Nederland en niet in de middeleeuwen. Als je niet eens een piemeltje of poesje mag bakken”, zegt ze.

De gigantische piemels, maar ook borsten en billen zijn van cake en andere zoete producten. De baksels zijn volgens Brouwer zowel halal als koosjer, glutenvrij en ze prijken op muffins en taarten om een pikant feestje of een party voor vrijgezellen op te leuken.

Menne Weblog is uiteraard op onderzoek uit gegaan. Op de site van de Ouwe Taart staan de pikante baksels onder de link: 18 plus taarten. ‘Oogjes dicht voor de jonge kijker :)’, heeft Jolisa er bij gezet.

Tja . . . als je de pagina opent, komen er fiere piemels en pronte borsten te voorschijn. Ik heb daar niet zo’n moeite mee; het is maar gebak.
Mijn advies: Laat de bakker lekker bakken en maak je niet druk om de vraag ‘Passen piemeltaarten bij de Islam?’

FOTO: deouwetaart.nl

UPDATE:
De bakster van de piemeltaarten heeft zich inmiddels terug getrokken als kandidaat voor de islamitische partij.