5555 Dure WC voor de dochter van Trump

Ivanka Trump, de dochter van, woont met haar man Jared sinds 2017 in een dure wijk van Washington. Ze zijn beide topadviseurs van haar vader. En als gezinsleden van de president hebben ze 24/7 bescherming van de geheime dienst.

Die agenten moeten af en toe naar de WC. Het huis van Ivanka en Jared telt zes badkamers, dus dat had geen probleem moeten zijn. Maar dat werd het wel, want de agenten mochten niet naar het toilet bij  Ivanka binnen.

Daarom gingen de agenten bij de buren, of bij een nabije winkel als ze moesten p****** of p*****. Daarna werd een draagbaar toilet geplaatst. Uiteindelijk werd er een WC gehuurd bij een buurman van Ivanka. Die deed dat niet voor niks: 3000 dollar per maand. De Amerikaanse staat moest ook nog $100.000 ophoesten voor het schoonhouden van het toilet van de buurman.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . al met al een dure WC voor de dochter van Trump