5553 Erectiemiddelen oorzaak coronavirus

Donderdag jl. zijn experts uit verschillende landen in Wuhan in China aangekomen om onderzoek te doen naar het ontstaan van de coronapandemie.
De Nederlandse viroloog Marion Koopmans is een van de experts. Zij gaat met haar collega’s onderzoeken hoe het virus van dier op mens is overgesprongen en waar en wanneer dat gebeurde. Een wetenschappelijke monsterklus, vol met politieke gevoeligheden.

Wat mij betreft hadden ze daarvoor niet naar China hoeven af te reizen. Ze hadden beter een telefoontje kunnen plegen met Boris Johnson in Londen. Dat was goedkoper geweest en geen  gereis en geen gezoek.

Begin van de week tijdens de One Planet Summit liet hij namelijk weten dat (Chinese) alternatieve medicijnen de oorzaak zijn van het coronavirus. Boris richtte zijn pijlen hierbij vooral op mensen die schubdieren vermalen om een betere erectie te krijgen. Volgens the Daily Mail worden deze alternatieve viagra veelvuldig verhandeld in het communistische land en zijn ze mogelijk de oorzaak van besmettingen tussen vleermuis en mens. Boris zelf verwees hierbij naar de oude Grieken. Ook toen was er volgens hem veel persoonlijk contact tussen homo sapiens en andere gewervelde wezens
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . ben toch benieuwd of te zijner tijd Marion Koopmans op de tv zal komen uitleggen dat Chinese erectiemiddelen de oorzaak van het coronavirus zijn