5549 Zoektocht

Omdat de persoon waarop ik 4 jaar geleden gestemd heb zich niet meer verkiesbaar stelt, moet ik op zoek naar een andere partij. Alhoewel er 80 partijen geregistreerd staan die mee willen doen aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart vallen voor mij de meesten af. Alle linkse partijen laat ik links liggen en alle nieuwkomers vallen ook af. Daardoor blijven er maar een paar partijen voor mij over.

Zaterdag presenteerde de PVV van Geert Wilders het verkiezingsprogramma: Het gaat om u

Ik heb het programma globaal doorgekomen en dan valt me op dat er heel, heel veel punten in staan waar ik het absoluut niet mee eens ben. Maar er zijn ook een aantal punten waar ik wel achter kan staan:

• Strafbaar stellen illegaliteit: illegalen vastzetten en uitzetten
• Vrijwillige remigratie wordt bevorderd
• De Nederlandse geschiedenis wordt niet uitgewist, dus we veranderen geen straatnamen van onze zeehelden
• Handen af van onze tradities: Zwarte Piet, het Kerstfeest en Pasen moeten blijven
• Zorg moet een nationale topprioriteit worden
• Zero tolerance voor straattuig
• Aanpassen rekenrente, pensioenkortingen voorkomen en indexering mogelijk maken
En . . . of op scholen dagelijks de Nederlandse vlag moet worden gehesen laat ik nog even in het midden.

Ik ga nog even verder met mijn zoektocht