5533 #Eeuwiglicht

Onder de noemer #EEUWIGLICHT geeft de Supportersvereniging PSV jou de unieke kans om een overleden dierbare een symbolisch laatste stadionbezoek te laten brengen tijdens PSV – VVV Venlo. Natuurlijk kun je ook een lichtje laten plaatsen als je niet specifiek iemand te herdenken hebt, maar als je je mede-supporters wilt steunen in hun verdriet en verwerking. Of misschien wel gewoon als teken van hoop op betere tijden.

Wetende dat mijn overleden zwager Jos vele, vele jaren op de tribune in het PSV-stadion heeft gestaan en gezeten en daarna de club is blijven volgen, heb ik dinsdag 22 december tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2020 een lichtje laten branden op de tribune in het PSV-stadion.

Tja . . . een mooie actie van de Supportersclub van PSV, die actie #Eeuwiglicht

Foto’s : Facebook Supportersclub PSV