5527 Dertien euro

Mijn beide zonen dragen nooit een horloge. Hun iPhone vertelt hen hoe laat het is. Ik kan echter absoluut niet zonder. Vanaf mijn puberjaren draag ik al een horloge.

Daarom was ik van de week onthand toen het bandje van mijn horloge kapot sprong. Dat kwam nu op een zeer vervelend moment tijdens de lockdown waarin alle niet-essentiële zaken gesloten zijn. Ik kan niet tot 19 januari (en misschien nog wel langer) zonder horloge.

Daarom besloot ik maar eens op bol.com te kijken met de gedachte dat ik niet veel geld wilde uitgeven voor een nieuwe, tijdelijke horloge. Zo gezegd, zo gedaan.

Binnen enkele minuten had ik het al gevonden:
Klassiek herenhorloge met een lederen band. De kast is gemaakt van stevig edelstaal. De wijzerplaat is voorzien van sierlijke romeinse cijfers en datumaanduiding. Het horloge beschikt over een quartz uurwerk.

Tja . . . het wordt ook nog gratis verzonden en nog wel in een giftbox voor maar . . . dertien euro