5507 Langs LF-trajecten

Langs LF-trajecten stond er boven de route. Ook deze route had als beginpunt Langenboom. Dit keer lag dat in de Dominicanenstraat. Maar voordat we vertrokken moesten we de ruiten van onze auto ijsvrij maken als gevolg van de eerste nachtvorst van deze herfst-/winterperiode.

De route begon zoals gezegd in de Dominicanenstraat bij de Mariakapel met een beeltenis van Maria van Langenboom. De route ging door en langs de Langenboomse bossen. Het was een mooie route we liepen meestentijds  over een tapijt van herfstbladeren.

Maar . . . maar het was koud, veel kouder dan we gedacht en gewend waren. Ik kreeg mijn vingers bijna niet warm. En toen rond het middaguur de mist overging in motregen werd het zeer onaangenaam. Op de terugweg in de auto stookte ik  ‘de kachel’ flink op en thuis zorgde een warm bad er voor dat ik weer op temperatuur kwam