5489 Zielige, radicale droeftoeters

De jongerenclub Radicaal van BIJ1, ja die Amsterdamse partij van S.S. , heeft weer van zich doen spreken.

Nadat ze onlangs  minister Ank Bijleveld naar aanleiding van de dienstplichtbrief voor meisjes beschuldigden van het „ronselen van 17-jarige meisjes voor de moordmachine van defensie.” is nu de politie het middelpunt van misselijkmakende, opruiende teksten op social media.

„Verdedig jij graag onderdrukkers? Haal jij je zelfwaarde uit macht? Jouw racisme ongestraft kwijt kunnen? Sla jij mensen die je niet begrijpt in elkaar? Dan zoeken wij jou!! Om ons systeem in stand te houden! Nu met 300 euro netto bonus!”,, zo staat er te lezen op pagina's van  Radicaal.

Triest, ziek, schandalig, laag bij de grond, kwetsend zijn o.a. reacties op de uitlatingen van de volgers van S.S.

Tja . . . zo zie je maar weer wat voor volk die omhoog gevallen danseres aantrekt. En dat wil dadelijk na de verkiezingen ook nog in de Tweede Kamer. God verhoede het.

Nee . . . voor mij kunnen wij zonder die zielige radicale droeftoers