5477 Eigen schuld dikke bult

Op de dag waarop de twee mannen werden veroordeeld die eerder een plasseksvideo van Patricia Paay verspreidden, werd bekend dat mediapersoonlijkheid Fred van Leer waarschijnlijk het slachtoffer geworden is van een lek. Online gaat een seksvideo rond waarin de presentator te zien zou zijn. Wie de video heeft verspreid, is onduidelijk. Zijn management is ervan op de hoogte. ,,We weten dat er iets in omloop is. Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven’’, zegt zijn manager.
Lees hier eventueel meer >>>>>

Tja . . . naar het schijnt is de betreffende video gemaakt terwijl Van Leer onder invloed is gebracht. Maar toch. Welk weldenkend persoon gaat/laat een seksvideo opnemen en . . . is daarna zo onnadenkend en slordig dat derden er mee aan de haal kunnen gaan?  ONBEGRIJPELIJK.
Uiteraard zijn personen die hacken en daarna dergelijke videos verspreiden strafbaar; je dient van andermans spullen af te blijven.
Ik weet niet en het interesseert me ook niet onder welke omstandigheden de video van Van Leer tot stand gekomen en verspreid is. Maar de video van P.Paay destijds vond ik DOM, zeer DOM, oerDOM, ontzettend DOM, hartstikke DOM.

In een dergelijk geval zeg ik: Eigen schuld dikke bult.

via GIPHY