5461 Bij het rechte eind . . .

Nu sinds woensdagavond 22.00 uur de gedeeltelijke lockdown een feit is, zal er voor veel mensen weer een hoop veranderen. Voor ONS, mijn vrouw en ondergetekende, verandert er niet zo heel veel. Wij zaten meestentijds al in een bubbel en blijven daar nu zeker in zitten. De leuke kantjes van het leven gaan er nu helemaal af. Wij ervaren gelukkig nog geen stress en neerslachtigheid. We hopen uiteraard dat dat zo blijft. We proberen de moed er in te houden door o.a. dagelijks een rondje van 4 km te lopen.

Van de week kreeg ik de horoscoop voor de komende twee maanden toegezonden. Ik geloof helemaal niet in die softe en zweverige beweringen die ik wel eens zie in de damesbladen op de leestafel bij de tandarts. Maar deze sloeg de spijker op de kop. De horoscoop had het deze keer bij het rechte eind . . .