5457 Dankjewel, ASOCIALE kattenbezitter

Toen ik in het weekend nog ff in mijn voortuin bezig was, ontdekte ik in de grote pot waarin ik onlangs een acer geplant had, een grote vieze, vuile, stinkende kattendrol.

Eén van de vele loslopende katten uit de buurt had op de enige mogelijke plaats in MIJN tuin zitten SCHIJTEN. De kattendrek STONK ENORM; maar ondanks dat heb ik het toch weggeschept en een plastic zakje gedaan.

Aanvankelijk wilde ik de drek op de inrit van een (asociale) kattenbezitter bij ons in de straat deponeren. Maar mijn vrouw wil dat absoluut niet en om de goede vrede met mijn vrouw en de buurtbewoners te bewaren heb ik het plastic zakje met inhoud in de kliko gedeponeerd.

Daarna ben ik begonnen met de bovenkant van de pot af te schermen met gaas, zodat die vieze, vuile, schijtende andermans katten ook daar niet meer terecht kunnen.

Ik eindig heel cynisch met een bedankje, maar helaas zal dit niet doorkomen bij die personen die hun kat in andermans tuin laten SCHIJTEN.

Dankjewel, ASOCIALE kattenbezitter.