5452 Ik vermaak me (nog) wel

Laatst vroeg iemand aan mij of ik mijn tijd nog wel door kon komen in deze tijd van  social distancing. Ik begon mijn antwoord met te zeggen dat het in de zomer beter gaat dan in de winterperiode. We hebben nog lastige maanden voor de boeg.

Maar nu de dagen korter worden heb ik me weer op het schilderen gestort. Ben momenteel in de periode beland, dat mijn zwart-wit schilderingen wat groter moeten zijn. Heb er al een viertal gemaakt die ongeveer een vierkante meter groot zijn.

Het laatste wat ik geschilderd heb is een tafereel bij ons in de buurt dat ik jaren geleden eens gefotografeerd heb en nu aan het doek of beter gezegd aan het tafelplastic toevertrouwd heb. Ik heb dit geschilderd op een stuk plastic dat men ook  gebruikt voor over de keukentafel. Daarna heb ik het over een raamwerk gespannen. Het schilderij is 105 x 70 cm.

Oja . . . en ik eindigde mijn antwoord met: Ik vermaak me (nog) wel