5442 Anderhalve kilo

Met het verplaatsen van twee acers en het afvoeren van bij 1 m3 split komt er voorlopig een einde aan de werkzaamheden in mijn achtertuin.

Op 30 augustus ben ik begonnen met het aanpassen van mijn tuin. Bijna vier weken lang heb ik vijf dagen per week gegraven, afval afgevoerd, opsluitbandjes gezet, planten opgepot en verzet, split schoongemaakt en afgevoerd, flink gesnoeid, bomen en struiken ingekort, plannen gemaakt en afspraken ingepland. Nu kan ik gaan uitrusten en de spieren bij laten trekken van alle inspanningen. Over een kleine maand gaan we weer verder.

Tja . . . Al die activiteiten hebben er wel voor gezorgd dat ik mijn broekriem moet aanhalen, want anders ligt mijn broek op mijn . . . inderdaad. Ik ben door al die werkzaamheden afgevallen . . . Anderhalve kilo.