5440 Op zwart en geen geluid

Maandagavond plaatsten tal van BN’ers onder het mom van #ikdoenietmeermee hetzelfde bericht op sociale media over de coronamaatregelen van de regering waar zij tegen zijn. Een belachelijke actie vinden velen met mij.
Inmiddels hebben een aantal BN’ers alweer spijt van hun actie en hebben het bericht weggehaald.

De domme actie van de bekende NL’ers werd gevolgd door de tegenactie #ikdoewelmee. En ik sluit me daarbij aan.

Waar ik me niet bij aansluit is ‘Omroep ZWART’. Hoe verzinnen ze het? Dinsdag meldde Akwasi (ja die van . . .!!!) dat hij een nieuwe omroep begon.

‘Wij zijn omroep ZWART. Een klapper van een nieuwe omroep. Waar iedereen wordt gehoord en iedereen wordt gezien. Vandaag beginnen we. Wakker? Word lid.’

Nog dezelfde avond stelde Fidan Ekiz, presentatrice van het programma De Vooravond: ‘Stel dat die omroep ‘Blank’ had geheten… Hij is tegen verdeeldheid, maar draagt in zekere zin bij aan verdeeldheid!’ En gelijk heeft ze. Die Akwasie zorgt nu zelf voor verdeeldheid.

Ik hoop (als die omroep er ooit komt) het beeld vaak op zwart gaat en geen geluid geeft