5436 Met een vlaggenlijn en een mondkapje

Op 2 maart van dit jaar waren we voor het laatst in het PSV-stadion voor de wedstrijd tegen Feijenoord (1-1). Dat was voorlopig meteen de laatste thuiswedstrijd die PSV dit jaar speelde, want het coronavirus sloeg toe.

Zaterdag stond PSV na ruim een half jaar weer op de groene grasmat van het PSV-stadion. FC Emmen was de tegenstander. Wij waren NIET in het stadion. Er mogen maar 6500 toeschouwers plaats nemen op de tribunes. Ik heb me niet aangemeld voor de wedstrijd. Ik zal dat trouwens voorlopig ook niet doen. Ik ga pas weer naar het stadion als ik gevaccineerd ben.

Afgelopen week ontvingen we van de sponsor van PSV (Brainport Eindhoven) een grote envelop met de opdruk: PSV is weer begonnen! Ben jij er klaar voor?

In de envelop zaten een PSV-vlaggenlijn en een PSV-mondkapje met de mededeling: Om het team te steunen en een stukje PSV in huis te halen. 

Tja . . . Ze zijn weer begonnen. Maar ik zat zaterdag thuis voor de buis naar de wedstrijd te kijken . . . met een vlaggenlijn en een mondkapje