5422 WIT in plaats van ZWART

Jessica Krug, professor aan de George Washington University, geeft in een open brief op platform Medium toe dat ze haar hele volwassen leven heeft gelogen over haar huidskleur. De docente Afro-Amerikaanse geschiedenis blijkt niet zwart te zijn.

Tegen iedereen zei ze dat ze van Noord-Afrikaanse en Caribische afkomst was. De Amerikaanse noemde zich Jessica La Bombalera en wierp zich op als zwarte activiste. In werkelijkheid is ze een witte, joodse vrouw uit Kansas City.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . wat wonen er toch ook ontzettende rare wezens op onze aardbol. Waarom doet iemand zo iets? Zich anders voordoen dan ze in werkerlijkheid is. Als verklaring noemt Krug psychische problemen en een ernstig trauma uit haar kindertijd.  Ze noemt zichzelf een ‘culturele bloedzuiger’.

Maar nu is de aap dan toch uit de mouw gekomen, dat men dat niet eerder GEZIEN heeft, dat ze WIT is in plaats van ZWART