5397 Ik ben verdomme #geendorhout

Marianne Zwagerman schreef in april in een column dat het coronavirus de zeis haalt door “het dorre hout van de samenleving”. Ze is van mening dat jonge mensen met de huidige coronaregels teveel moeten opofferen om ouderen te beschermen, terwijl volgens haar het coronavirus vooral voor ouderen dodelijk zou zijn.

Haar uitspraak heeft de laatste dagen nogal wat reacties losgemaakt. Onder de titel #geendorhout verschenen legio protesten op de social media.

Nogal wat mensen reageren met een zeer persoonlijk verhaal. Al deze mensen willen ondanks hun handicap en/of ziekte niet weggezet worden als dor hout. Zij eindigen hun verhaal met de kreet: ‘Ik ben #geendorhout’ of ‘Ik voel me zeker ‘#geendorhout’

En ik sluit me hierbij aan en eindig met: Ik ben verdomme #GeenDorHout !

#geendorhout