5395 Onze Lieve Heer van zolder gehaald

Naar alle waarschijnlijkheid zal het kleine Amsterdamse museum Ons’ Lieve Heer op Solder moeten sluiten, nadat het gemeentelijke Amsterdams Fonds voor de Kunst besloot om de gehele subsidie van de kunstinstelling in te trekken. De voornaamste reden: het katholieke museum zou niet “inclusief” genoeg zijn.

Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK), die de subsidies verstrekt, vindt dat het kleine museum en katholieke kerk ineen te veel mensen met een Nederlandse achtergrond in dienst heeft. Er wordt veel te weinig werk gemaakt van het werven van mensen die niet blank zijn, zo luidt de kritiek in het adviseringsrapport waarop AFK zich baseert.
Lees hier meer >>>>>
En zo gaat één van de oudste musea in Amsterdam naar de Filistijnen. En waarom ? Omdat er te weinig personeelsleden zijn die zwart of bruin zijn. Het is toch bij de konijnen af.
Tja . . . en door al dat linkse, politiek correcte gedoe wordt Onze Lieve Heer van zolder gehaald