5385 Ik heb ginne trekhaak

Iedereen die lange ritten maakt – zoals naar een vakantiebestemming in het zuiden van Europa – weet dat er af en toe gestopt zal moeten worden om te tanken en . . . om een toilet op te zoeken.

In sommige gevallen kan dat laatste  nog een flink probleem zijn, zeker als je in de middle of nowhere zit. En als je dan bij zeer hoge nood niet graag achter de bekende boom gaat zitten is een Bumper-Dumper de oplossing.

De Bumper-Dumper is een op de trekhaak te monteren draagbaar toilet voor de auto. Zo wordt de sanitaire stop een stuk minder gênant en hou je ook nog eens de omgeving schoon.

Zie het als een geavanceerde toiletbril die je op de trekhaak bevestigd. Je klemt er simpelweg een afvalzak aan vast om de behoefte op te vangen en je hebt een volwaardig toilet voor je sanitaire stop. De toiletbril is gemonteerd op een stalen frame wat je gewoon aan de bumper bevestigd. Het heeft een draagkracht van zo’n 250 kilo. Is een plastic zak niet echt jouw idee van een hygiënisch toilet, graaf dan een kuil in de grond onder de ring. Na gebruik kun je dan de kuil weer dicht maken. 
Lees hier meer >>>>>
Tja . . . er lopen toch nog aardig wat creatievelingen rond op onze aardkloot. Het is alleen jammer dat ik er geen gebruik van kan maken, want . . . ik heb ginne trekhaak.