5380 Als de as breekt . . . valt de kar (2)

Als . . .
Als er geen coronavirus was geweest.
Als er geen coronavirus was geweest, waren we vandaag teruggekomen uit Spanje.
Als er geen corionavirus was geweest,  waren we vandaag teruggekomen uit Spanje en zouden we 9 dagen in Andalusië hebben gezeten.
Als er geen corionavirus was geweest,  waren we vandaag teruggekomen uit Spanje en zouden we 9 dagen in Andalusië hebben gezeten samen met onze kinderen en kleinkinderen.
Als . . .

Tja . . .  we hadden er zo naar uitgekeken. Maar het virus heeft voor de tweede keer binnen een paar maanden een vakantie door onze neus geboord.  Deze vakantie was om twee redenen bijzonder nl. het gezelschap en de plek. We zouden met kinderen en kleinkinderen gaan genieten in Andalusië. We hadden gepland dat we zowel de wereldberoemde bezienswaardigheden in Cordoba als in Granada zouden gaan bezichtingen. Of we nog andere plaatsen zouden gaan bekijken lieten we afhangen van de omstandigheden. Naast overnachtingen in Cordoba zouden we de rest van de tijd verblijven in een superluxe villa boven op een heuveltop.  Daar hadden we ons vooral zeer op verheugd. Gezien de temperaturen in juli hadden we kunnen genieten in het privé-zwembad met een prachtig uitzicht op de bergen, dalen en meren.

Maar helaas hebben we moeten besluiten om de reis te annuleren. Daar we vouchers hebben zullen we de voorgenomen vakantie in 2021 nogmaals plannen.

Tja . . . Als . . . Als de as breekt . . . valt de kar. En . . . als het coronavirus ons volgend jaar niet meer dwars zit, gaan we hopenlijk alsnog genieten in onderstaande casa . . .

 

P.S.
Gelukkig hebben we geheel onverwacht toch nog mogen genieten van een  zesdaagse vakantie in de Zwitserse Alpen. Dat was een aangename verrassing en onvergetelijke gebeurtenis . . .