5362 Zit je aan mijn bips . . .

Ik moet het toch maar eens kwijt. Er zullen wel weer mensen zijn die zullen zeggen, nee dat is niet zo en je ziet dat verkeerd. Maar tegen hen zou ik willen zeggen, dat ze de linken die in dit bericht onder ‘Lees hier meer’ zitten moeten aanklikken en . . . lezen. Want dan hoor (lees) je het ook eens van een ander.

Wat wil ik dan kwijt?
Nagenoeg elke keer dat homo’s in Amsterdam of ergens anders in ONS land in elkaar geslagen worden, zijn de daders van Marokkaanse afkomst. Je kunt er nagenoeg de klok op gelijk zetten. Meestal wordt in het bericht dat niet aangegeven, maar komt dit pas veel later naar buiten als het eigenlijke voorval al bij veel mensen is weggezonken. Die matpartijen blijven echter bij mij wel op mijn harde schijf opgeslagen.
Laatst viel het mij op dat o.a. Halsema, de burgemeester van A’dam en ene Jetten, fractievoorzitter van D66 de daders niet bij naam en toenaam wilden of durven te noemen. Gelukkig publiceerde RTL Nieuws over het wegkijken van beiden bij Marokkaanse rel-jongeren.
Lees hier meer >>>>>

Vorige week protesteerden vrouwen uit Scheveningen. Zij worden de laatste tijd op de boulevard lastig gevallen. Vorige week vrijdag  liepen honderden moeders, oma’s, dochters en vriendinnen tussen het standbeeld van de Scheveningse Vissersvrouw en de Pier een grote protestmars  tegen intimiderend, grensoverschrijdend gedrag van mannen op de Boulevard.
In de krant worden de daders nu nog patsertjes, tuig en eikels genoemd. Maar later zal wel weer blijken dat er veel Ma********* onder de zich misdragende pubers zitten.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . ik moest dit even kwijt. Uiteraard liepen de vrouwen ook met zelfgemaakte protestborden. Eentje sprong er voor mij uit: Zit je aan mijn bips . . . eindig je in het gips