5360 Jukeboxen in het stadion

Een tijdje geleden ontving ik  – nadat ik mijn seizoenskaart weer verlengd en betaald had – van PSV het bericht dat mijn stoel weer gereserveerd was. Men had een foto van MIJN stoel toegevoegd.

Men  doet momenteel van alles om het voor de de supporter zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Er werden daarom dit jaar verschillende soorten seizoenskaarten aangeboden. Dit omdat het niet zeker is wanneer ALLE supporters (30.000) weer het stadion in mogen. Nu is de anderhalvemeter-maatregel nog van kracht. En er mag voorlopig niet gejuicht en gezongen worden in het stadion. PSV komt nu als eerste club in Nederland met een alternatief. Ze hebben tientallen jukeboxen in het Philips Stadion geplaatst, zodat de fans zich toch met muziek kunnen uiten.

,,Muziek hoort bij een voetbalwedstrijd”, schrijft PSV in een statement. ,,Omdat onze fans zelf niet voor die muziek mogen zorgen, willen we ze faciliteren. Dat doen we met jukeboxen. Bij elke tribune staat er een. Voor een kleine vergoeding kan een supporter een nummer afspelen.”
Lees meer op ermaggezongen worden

Tja . . . het is maar goed dat we weten op welke site het bericht over de jukeboxen staat.  Trouwens ik hoor liever het geluid van juichende supporters dan muziek uit jukeboxen in het stadion