5357 Da’s nie duur

Wanneer het minder dan € 10,- kost om een bril te produceren waarom zou je er dan €500,- voor betalen? Deze vraag is de drijvende kracht achter Polette; een brillenmerk die een revolutie begon in de optiekmarkt. Door brillen inclusief glazen met sterkte wereldwijd aan te bieden vanaf € 15,- maakt Polette het de brillendragers duidelijk dat opticiens zeer hoge marges rekenen op producten die betaalbaar zouden moeten zijn.
Lees hier meer >>>>>

Afgelopen week kwam ik bovenstaand bericht tegen. Nadat ik de bovenstaande regels gelezen had , was mijn aandacht gewekt.

Een bril vanaf 15 euro. Hoe kan dat? vroeg ik me af. Nadat ik het bericht helemaal gelezen had, begreep ik het wel enigszins. Je moet eerst zien dat je de resultaten van een oogmeting in je bezit krijgt of hebt. Daarna gebeurt alles online en bestel je de bril via een QR-code online. Als ik deze handelswijze afzet tegen de handelingen die de opticien verrichtte waar ik mijn huidige bril heb gekocht, dan begrijp ik wel dat Polette een bril (van Chinese makelij  hoogstwaarschijnlijk ???) tegen zo’n ontzettend lage prijs kan aanbieden.

Tja . . . maar ik moet toegeven een bril vanaf 15 euro: Da’s nie duur