5308 Selfmade mondkapje

Laatst toen ik met mijn zwager de afscheiding van onze tuin vernieuwde hadden we beiden een mondkapje op. Of we toen volgens de regels gewerkt hebben met dat (niet medische) mondkapje op betwijfel ik ten zeerste.

Terwijl wij aan de afscheiding werkten zat mijn zus achter haar naaimachine en fabriceerde daar een aantal mondkapjes. Midden van de week zette ze tot onze verrassing twee van die eigengemaakte exemplaren in een tasje aan onze voordeur. Mijn vrouw was toen ook al bezig om naar het voorbeeld van een Duitse naaister – die we op Youtube tegenkwamen –┬á van kleurrijke lapjes mondkapjes te naaien.

Tja . . . als ik binnenkort (noodgedwongen) van het openbaar vervoer gebruik moet maken kan ik beide types mondkapjes uitproberen.

Tja . . . wie had dat nou gedacht dat we nog eens in de streekbus zouden zitten met een selfmade mondkapje

En dan nog even DIT