5307 Elk nadeel heb se voordeel

Dinsdagmorgen kregen we het te verwachten telefoontje van het reisbureau. De reisorganisatie, waarbij wij een vakantie geboekt hadden, had alle reizen tot en met 18 juni geannuleerd, zo werd ons meegedeeld. Onze vakantie valt ook in die periode. We zouden een voucher toegestuurd krijgen dat een jaar geldig is.

Nog dezelfde middag zat het Corona-Voucher in onze emailbox.

Tja . . . dus geen vakantie in mei/juni. We kunnen onze Countdown-app die dinsdag ‘nog 16 dagen’ aangaf opnieuw gaan instellen. Ik wacht daar maar ff mee. Want meer dan 365 dagen gaan aftellen naar onze vakantie is nou ook niet heel erg opwekkend.

Maar . . . Gelukkig hebben we nog een voucher en dat betekent dat onze volgende vakantie ons nagenoeg niets kost. Ik eindig dit bericht met een uitspraak van Johan Cruijff die in dit kader heel toepasselijk is: Elk nadeel heb se voordeel

En dan nog even DIT