5304 Nieuwkuijk – Giersbergen v.v.

Het was gisteren tijdens onze wandeldag aanzienlijk frisser dan de voorgaande dagen. Ook stond er een stevige wind. Of de omslag van het weer iets te maken had met de IJsheiligen, wiens naamdagen vallen in de periode van 11 t/m 14 mei weten we niet.

We startten gisteren bij de Emmamolen in Nieuwkuijk en liepen naar Giersbergen. Heen hadden we de wind van achter en terug van voren. Voordat we in de Loonse en Drunense Duinen waren moesten we eerst een paar kilometer over kaarsrechte fietspaden. Op de terugweg was het daar flink doordouwen met de wind op kop.  Vlak voor Giersbergen lag ons keerpunt en gezeten onder een mooie beukenboom midden in het frisgroene bos aten we ons lunchpakket op en liepen daarna de route terug richting Emmamolen.

En dan nog even DIT