5275 Kleine schattige penissen

Op de site lekkerleven.org kwam ik een bericht tegen om op nagels kleine penissen te tekenen. Volgens de site zou het de nieuwste trend in de nagelmode: De nieuwste rage in nail art is om schattige penissen op je nagels te tekenen.

Maar . . . toen ik wat verder zocht, kwam ik tot de ontdekking dat het geen trend of nieuwe rage is maar blijkt het een actie te zijn van een maatschappelijk werker.

Op de site allure.com staat te lezen:
De dwaze manier van een maatschappelijk werker om haar klanten af ​​te leiden die hiv-positief zijn en omgaan met dakloosheid. De manicures van de maatschappelijk werker Heather Hampton blijken echt te helpen. ‘Ze kunnen er met Heather over grappen en een moeilijke situatie een beetje lichter maken’

Tja . . . zo zie je maar weer eens dat de waarheid onrecht wordt aangedaan. Geen rage of modetrend, maar een hoop leed achter die kleine schattige penissen.


En dan nog even DIT

 2 total views,  1 views today