5270 Spirituele sessies

Nee, ik heb het niet zo met sensivity training, healings en spirituele sessies. Ik gruwelde destijds tijdens cursussen en workshops als daar een opdracht voorbijkwam die daar wat mee te maken had. Ik deed daar dan niet aan mee; ik was daar heel consequent in. Ik paste dan !!!

Horoscopen zijn aan mij niet besteed. Ook eigenschappen die aan een bepaalde (lievelings-)kleur worden toegeƫigend zeggen me helemaal niets. In de voorkeuren die men voor bepaalde tekens zou hebben, geloof ik eveneens niet.

De bewering die ik onlangs op de site leefspiritueel.nu tegenkwam, vind ik lariekoek. Men beweerde daar dat jouw keuze uit acht verschillende afbeeldingen van de zon heel veel onthult over je persoonlijkheid. KLETS.

Kies HIER een afbeelding van een zonnetje en lees dan wat het zegt over jouw persoonlijkheid. Misschien kom je wel tot dezelfde conclusie als ik.

Tja . . . spirituele sessies


En dan nog even DIT