5263 Ontsmetten en . . . nog eens ontsmetten

Wij vermijden alle contacten in deze corona-tijd. Maar we ontkomen er niet aan dat er toch voorwerpen van buiten naar binnen komen. Zo bezorgde de plaatselijke supermarkt (Hallo J****) gisteravond onze boodschappen die we online besteld hadden. We waren blij verrast dat we überhaupt hadden kunnen bestellen, want de bestelsite liep voortdurend vast en er waren maar sporadisch bestelmomenten beschikbaar. Indachtig het gezegde ‘de aanhouder wint’, hadden we het niet opgegeven en bleven we het maar proberen. Uiteindelijk werd dat ook beloond en konden we onze bestelling plaatsen.

Dinsdagavond stond de bezorger aan de deur met zijn kratten en dan begint het . . . want je dient alles te ontsmetten. Nadat we onze boodschappen aangenomen hadden, wasten we onze handen en toen we ze opgeruimd hadden, herhaalden we dat nog een keer.

Tja . . . het zijn rare tijden van ontsmetten . . . en nog eens ontsmetten


En dan nog even DIT