5262 Ze zijn momenteel allemaal hetzelfde

= Gisteren stonden we op toen de wekker afliep. Na het ritueel op de badkamer ontbeten we en lazen we de krant.
= Daarna bracht ik wat tijd achter de computer door met het lezen van nog ander nieuws en het intikken van mijn bericht op Menne Weblog voor de volgende dag.
= Rond half 11 dronken we een kop koffie en brachten we onze tijd door met een spelletje op de iPad en het appen met familie en vrienden.
= Na de lunch liepen we een rondje van ruim 4 km in het buitengebied en liepen in een boog om andere wandelaars die ook een frisse neus haalden.
= Weer thuis namen we nog maar een kop koffie en lazen het dagelijkse bericht over het aantal nieuwe besmettingen en het aantal doden dat door het coronavirus gestorven waren.
= Na het avondeten ging de televisie aan en keken we naar het journaal dat grotendeels gewijd is aan het steeds maar verder oprukkende virus.
= Om half 9 kijkt mijn vrouw naar enkele tv-programma’s en ik kijk tot half 11 naar een Netflix-serie op mijn iPad.
= Om half 11 kijken we gezamenlijk naar het programma OP1 en . . . dit programma gaat ELKE avond over de impact en de gevolgen van . . . het virus.
= Om half 12 gaan we naar boven en gaan slapen.

Eergisteren en ook de dag daarvoor en vandaag, morgen en overmorgen zag en ziet onze dag eruit zoals hier boven beschreven. Maar de vervelingswijzer raadpleeg ik nog niet.

Tja . . . ze zijn momenteel allemaal hetzelfde

En dan nog even DIT