5251 Zéér irritant

Tussen alle tv-programma’s door krijgen we de laatste dagen weer een reclameblok van de klusgigant Hornbach. Ik heb hier op Menne Weblog al eens eerder bericht over de zeer aparte inhoud van de reclamefilmpjes van dat bedrijf.

Momenteel vraagt het bedrijf onze aandacht met het 41 seconden durende filmpje ‘Breng leven in je tuin.’ We worden dan geconfronteerd met allerlei copulerende dieren: lieveheersbeestjes, duizendpoten, slakken, torren en andere  insekten.

Tja . . . en elke avond roep ik bij het zien van het filmpje:’Ze zijn weer bezig. Moet dat nou?’
En elke avond krijg ik als antwoord: ‘Tis maar reclame.’

Onder het filmpje op internet kan men reageren. Op enig moment was er 240 keer gereageerd. 66 van de 240 vonden het filmpje ‘irritant’. Ik behoor ook tot die groep. Ik vind het zelfs zéér irritant


   En dan nog even DIT