5221 Kan ’t niet wat minder?

Vorige week werd bekend dat na dit seizoen Ziyech de hoofdstedelijke voetbalclub gaat verlaten. Hij vertrekt naar Engeland, naar Chelsea. Ik heb dat bericht voor kennisgeving aangenomen. Maar een dag later zag ik berichten die de club m.b.t. de transfer zelf de wereld had ingestuurd.

Het opschepperige gedrag, de overdreven branie en het feit dat men zich godenzonen ging noemen hebben er voor gezorgd dat ik sinds de jaren 90 niet meer naar de wedstrijden  van A*** kijk.

Nu het vertrek van Zyech aanstaande is worden er in de hoofdstad van ONS land weer een rits superlatieven uit de kast getrokken die mijn antipathie voor die club versterken.

  • Nog 138 dagen magie
  • 138 days of magic left.
    Let’s enjoy every single touch…
  • 5 More months of magic in AMS
  • Tovenaar van Amsterdam
    Lees hier meer >>>>>

Tja . . . toen ik dat allemaal gelezen had, dacht ik: ‘Kan ’t niet wat minder?’