5216 De Family on Tour

Onze vakantie samen met onze kinderen en kleinkinderen ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijksfeest in 2016 in Portugal was onvergetelijk. Het smaakte naar meer. Daarom hebben we besloten om nog een keer met z’n allen in het vliegtuig te stappen. Nu gaan we naar een vakantiehuis met privézwembad in Andalusië in Spanje.

Cordoba en Granada stonden nog steeds op mijn verlanglijstje. Samen met Sevilla – dat we in 2016 bezocht hebben – zijn dat de drie koningssteden van Andalusië. Omdat deze steden nogal wat kilometers uit elkaar liggen en omdat we in Malaga aankomen is het moeilijk om een stek te vinden. Vele uren heb ik al op mijn computer zitten speuren naar een geschikte en mooie uitvalsbasis. Maar zelfs met medewerking van het plaatselijk reisbureau lukte het niet om iets vast te leggen.

Onlangs tijdens een familieberaad kwam er zomaar ineens een reisplan uit de bus en een mogelijkheid van een ‘super amazing villa’. Inmiddels is het reisplan ingevuld en de vluchten (heen en terug) zijn geboekt. In het plan zijn zowel een sightseeing  in Cordoba en Granada opgenomen als het verblijf in een fantastische villa met zwembad.

Tja . . . en een ding is zeker, we genieten nu al volop van de voorpret van:
De Family on Tour