5215 Ik word gediscrimineerd

Ik heb me in het verleden wel eens ongemakkelijk gevoeld in een bepaald gezelschap. Waar dat aan lag is nu verder niet meer zo belangrijk. Ik heb me echter nooit buiten gesloten gevoeld in de zin van dat ik vanwege mijn afkomst, sexe of leeftijd, o.i.d. gediscrimineerd werd.

Maar nu – ik de 75 gepasseerd ben – word ik zomaar ineens buitengesloten. Ik mag in het buitenland geen auto besturen.
Lees hier meer >>>>>

Door de gigantische wanorde bij het CBR krijgen onze ambtenaren het niet voor elkaar om mij (en vele anderen) op tijd te voorzien van een nieuw rijbewijs. Mijn aanvraag en alle andere formulieren liggen vanaf augustus 2019 bij het CBR ergens op een stapel. Mijn gezondheidsverklaring ligt er ook bij; ook het keuringsbewijs van de keuringsarts. Beide formulieren geven aan dat ik geschikt ben om een voertuig te besturen. Maar het CBR krijgt het niet voor elkaar om mijn rijbewijs te verlengen . . .

Tja . . . vanwege mijn leeftijd mag ik dadelijk tijdens mijn vakanties in Portugal en Spanje GEEN auto besturen. Dat is discriminatie, leeftijdsdiscriminatie.

Vandaar dat ik helaas met recht mag en moet zeggen: Ik word gediscrimineerd