5208 Waar heb ik dat toch eerder gezien?

Eindhoven start een proef waarbij de gemeente de strijd met spuitbussen, stiften en stickers aangaat door de kastjes te voorzien van… jawel, graffiti. Onlangs zijn zo’n 20 kastjes in de buurt van verkeerslichten ontdaan van een veelvoud aan stickers en tags en door Harold Straatman en collega’s veranderd in kleine kunstobjecten. ,,Het is een kleinschalige proef om te kijken wat dit doet met het straatbeeld”, vertelt een gemeentewoordvoerder.
Lees hier meer >>>>>

   

Tja . . . Waar heb ik dat toch eerder gezien? was mijn reactie op het Eindhovense initiatief. Het antwoord is voor jullie een vraag en voor mij een weet. Wij kwamen in oktober 2016 beschilderde elektriciteitskasten tegen in Carvoeiro Portugal.

Hieronder het bewijs als antwoord op mijn vraag: ‘Waar heb ik dat toch eerder gezien?’