5206 RECTIFICATIE !!!

Op het bericht 5202 Dat dat allemaal kan in ONS land van vrijdag 31 januari heb ik een paar reacties gekregen.

Een van die reacties was dusdanig dat ik mijn positieve opmerkingen met betrekking tot de werkwijze van het UWV dien te rectificeren.

Ik ontving namelijk de volgende reactie:

‘Mijn vrouw ontving deze maand een aanzienlijk hogere invaliditeitsuitkering. Een paar dagen later lag er een brief van het UWV in de bus met de mededeling dat er door een fout van het systeem geen inhoudingen zijn gedaan. Deze zullen alsnog verrekend worden; en wel tussen juli en september 2021 (!!!) Ja, je leest het goed: 2021 !!!’

Tot zover de reactie. Onder de reactie stond nog een opmerking, die heel duidelijk maakte hoe de reageerder over het UWV dacht.

Tja . . . we kunnen – middels deze rectificatie – het UWV ook toevoegen aan die bak ellende.